Facebook Instagram

Tervetuloa Suijker Textil - Historiamme


1994: Tie itsenäisyyteen


Toimitusjohtajamme Axel Suijker aloitti yrityshistoriamme vuonna 1994 ryhtymällä itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi.

Työskenneltyään ensin teollisuusvirkailijaksi ja työskenneltyään useita vuosia kansainvälisessä vaatevalmistajassa hän päätti toimia itsenäisesti kankaiden myyntiedustajana.

Hän teki yhteistyötä useiden eurooppalaisten kutomoiden ja kangasvalmistajien kanssa myydäkseen korkealaatuisia, teknisiä kankaita vaatevalmistajille.

Tämän ansiosta hän pystyi rakentamaan tekstiilivalmistajien, vaatevalmistajien ja teollisuusasiakkaiden verkoston, joka toimi perustana tuleville vuosille.

2004: Myynti Artländer Hofissa


Suijkerin perheen yksityisomistuksessa oleva ensimmäinen varastokiinteistö on ensimmäiset varastomyynnit mahdollistettiin Quakenbrückin alueen asiakkaille. ja niinpä tie löytyi yhä enemmän yksityisasiakkaille. Tässä asiakkaat nauttivat paitsi suuri valikoima kankaita, mutta myös ylimääräinen poikkeuksellinen tunnelma, jonka tarjoaa listattu Artländer Hof of the Suijkerin perheestä. Osa tilasta kunnostettiin erityisesti tätä tarkoitusta varten muutamaa vuotta myöhemmin. kunnostettiin uudelleen muutamaa vuotta myöhemmin, jotta kankaiden valikoimaa voitiin laajentaa. valikoima kankaita.

2010: Verkkojakelu


Pienten yritysten jatkuvan nykyaikaistumisen myötä verkkomyynti oli myös verkkojakelu käynnistettiin. Seuraavien vuosien aikana erilaiset verkkokaupat, yrityksen oma verkkokauppa yksityisasiakkaille ja lopuksi vielä ja lopuksi tukkukauppiaiden verkkoalusta.

Nykyään voimme myydä tuotteitamme eri kanavien kautta kaikkialla Euroopassa. Euroopassa ja jopa Euroopan rajojen ulkopuolella tukeaksemme asiakkaitamme Euroopassa ja hankkeet ja toimittaa niihin sopivia tekstiilejä. tarjonta.

2020: Muutto uuteen yritysrakennukseen


Kankaiden jatkuvasti kasvavaan kysyntään vastaamiseksi on otettu käyttöön uusi kankaiden kysynnän vuoksi rakennettiin uusi yritysrakennus. Tänne on perustettu suuri myyntitila, jossa on koko kangasvalikoimamme asiakkaita ja verkkotilausten leikkaamista varten. Lisäksi henkilökunnan ja johdon toimistot sekä tilava varasto. varasto.

Tällä hetkellä 20 työntekijää työskentelee kovasti joka päivä löytääkseen oikean löytää, leikata ja pakata jokaiselle asiakkaalle oikea kangas. pakattuna kullekin asiakkaalle. Olemme aina etsimässä uusia ja mielenkiintoisia tekstiilejä sekä tekstiilejä ja mahdollisuuksia toteuttaa intohimoamme kankaita kohtaan.